Ο Ζάκερμπεργκ έχασε 6 δισεκατομμύρια δολάρια λόγω της διακοπής λειτουργίας του Facebook

Σύμφωνα με έκθεση του Bloomberg, εξαιτίας της παγκόσμιας διακοπής των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης Facebook, WhatsApp και Instagram, ο προσωπικός πλούτος του Μαρκ Ζάκερμπεργκ μειώθηκε κατά 6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Facebook inc. δήλωσε ότι ένα τεχνικό πρόβλημα με τη διαμόρφωση του δικτύου της, προκάλεσε μια παγκόσμια διακοπή υπηρεσιών που κράτησε τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης εκτός σύνδεσης τη Δευτέρα, προσθέτοντας ότι δεν βρήκε στοιχεία ότι τα δεδομένα των χρηστών παραβιάστηκαν κατά τη διάρκεια του χρόνου διακοπής.

Συνιδρυτής του Facebook, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Mark Zuckerberg (Φωτογραφία από Chip Somodevilla/Getty Images

Οι απώλειες που υπέστη ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook, Μάρκ Ζάκερμπεργκ τις ώρες που έπεσαν οι τρεις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, τον οδήγησαν να κατέβει μία θέση στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Σύμφωνα λοιπόν με τη λίστα των δισεκατομμυριούχων σε πραγματικό χρόνο, η πτώση των υπηρεσιών της Facebook inc. μετέφερε τον Ζάκερμπεργκ από το #5 στο #6 στη λίστα των πιο πλούσιων ανθρώπων του κόσμου με νέα αξία 116,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μένοντας πίσω από τα 117,5 δισεκατομμύρια δολάρια του Λάρι Έλισον. Ο Μπιλ Γκέιτς έρχεται στο #4 με καθαρή περιουσία 128,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μετά τον #3 Μπέρναρντ Άρνολντ με 173,3 δισεκατομμύρια δολάρια, τον 2ο Τζεφ Μπέζος με 186,6 δισεκατομμύρια δολάρια και τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, Ίλον Μασκ, με 201,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Elon Musk, ιδρυτής της SpaceX και διευθύνων σύμβουλος της Tesla Inc. Φωτογράφος: Liesa Johannssen-Koppitz/Bloomberg μέσω Getty Images (Liesa Johannssen-Koppitz/Bloomberg μέσω Getty Images/Getty Images)

Ο Μάρκ Ζάκερμπεργκ μετά την αποκατάσταση του δικτύου, ζήτησε συγγνώμη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook γράφοντας: 

«Συγγνώμη για την αναστάτωση σήμερα – ξέρω πόσο βασίζεστε στις υπηρεσίες μας για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν».
Total
1
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Post

Elsa [2.0] Episode 1 trailer – Η πρώτη Ελληνική Sci-Fi σειρά

Next Post

Βγήκαν μπροστά Διαμαντιδης και Αλβέρτης

Related Posts